groot in klein zijn,  het Naober thuisgevoel

Activiteitenagenda


OPEN DAG

Datum:30-03-2019
13:00

Bezoek onze open dag van onze nieuwe vestiging in Musselkanaal

 Open dag 2019_1.1.jpg


Terug naar overzicht


 

presentatie AVG2018
presentatie AVG2018.pptx (1.1MB)
presentatie AVG2018
presentatie AVG2018.pptx (1.1MB)

Contactgegevens AVG: privacy.hetnaoberhuis@ezorg.nl

Privacy verklaring
Privacy verklaring 2018
Privacy verklaring 1.1.pdf (173.37KB)
Privacy verklaring
Privacy verklaring 2018
Privacy verklaring 1.1.pdf (173.37KB)

het Naoberhuis biedt verschillende vormen van opvang aan voor jong en oud.  Voor ons is het belangrijk dat mensen zich thuis voelen. Kleinschaligheid, stimulans, gezelligheid en veiligheid in een vertrouwde omgeving is daarom een belangrijke voorwaarde. Er is een respectvolle omgang en aandacht voor iedereen. Het gevoel hebben dat je erbij hoort, met of zonder handicap en of problemen en los van leeftijd. De opvang vindt plaats op eigen terrein waar de mogelijkheid bestaat om ook aan activiteiten buitenhuis mee te doen. (tuinen, paarden en kleinvee).

het Naoberhuis biedt dagopvang voor mensen met een beperking (niet leeftijdgebonden). De logeeropvang is bedoeld voor  jeugdigen en jongeren die de behoefte voelen om er even tussen uit te willen door omstandigheden en of graag zelfstandig willen gaan wonen maar daarin begeleiding en ondersteuning  nodig hebben. 

NIEUW:

Opvang voor jongeren in het weekend! Jongeren, met een beperking, zijn in het weekend welkom om mee te helpen op de  “boerderij”. Allerlei leuke en aangepaste activiteiten (rond tuin/kleinvee/ “sleutelen”/hout), naar de behoeften van de jongeren, worden onder deskundige begeleiding uitgevoerd.


Onze tarieven vindt u onder INFORMATE-DIENSTEN