groot in klein zijn,  het Naober thuisgevoel

Informatie en zorgverlening                   

               

                                                                                                           QR code (smartphone)


 het Naoberhuis 

 "Als eigenaar van het Naoberhuis, staan we met een team voor professionele ondersteuning en begeleiding. Met ruim 25 jaar ervaring in de zorg als (Z) verpleegkundige en werkzaam te zijn geweest bij verschillende (thuis)zorginstelling binnen Nederland hebben we een duidelijke visie ontwikkelt. "IEDER MENS MAG "ZIJN "!" Als counselor kan ik mij goed inleven in de situatie waarin iemand zich bevindt. Als Crisis counselor en aandacht- en oplossings-gerichte therapeut kan ik knelpunten herkennen en inzicht en bewustwording versterken waardoor balans wordt (her-)ge-vonden. Tevens zijn wij aangesloten bij Calibris, erkend leerbedrijf. We hebben jaarlijks plaats voor stagiaires.

Tevens hebben wij GZ psycholoog in dienst voor ondersteuning van de jeugdzorg

Wij hebben zorgcontracten afgesloten met de gemeente Borger-Odoorn,  Assen,  AA Hunze, Coevorden en Emmen.

Voor de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde hebben we samenwerkingsverband met 's Heerenloo.

Zorgverlening:

Woonvorm

Wij beschikken over 4 woonunits, Alle woonunits beschikken over eigen voorzieningen,  woonkamer, keuken en sanitair (douch en toilet).  Tevens zijn er twee kamers voor begeleidt wonen,  twee interne kamers met eigen douche en wc en een kamer voor KDO opvang. 

Dagopvang 

het Naoberhuis is gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met een beperking. Beperkingen in de vorm van: dementie, niet aangeboren hersenafwijking, moeilijk omgaan met andere mensen (in groepsvorm), motorische beperkingen en slechtziend. 

Wij bieden dag opvang aan met een gerichte ondersteuning.  Ook voor onze mensen waarbij plaatsing in een normale dag opvang problemen geeft. 

Er is uiteraard ook plaats in de dag opvang voor reguliere opvang.  De grote van de opvanggroep is maximaal 10 personen.  Wij kiezen voor de maximale aantallen om gerichte zorg te kunnen verlenen. 


Logeer -en jongerenopvang

Voor jongeren in een crisis situatie bieden bij logeer opvang.  Naast een kortdurende opvang met professionele ondersteuning is ook de mogelijkheid aanwezig voor langere periode.  Doel is om met een gericht ondersteuningsplan,  een traject op te starten om de jongeren weer te laten deelnemen in de maatschappij;  terug in ouderlijke huisvorm of zelfstandig wonen.  Wij beschikken over een eigen GZ psycholoog.


Jongerenopvang

Ook voor jongeren in een dag(deel) opvang bieden wij ondersteuning.  Het gaat hier om jongeren met autisme, zoals PDD-NOS en Asperger.  Doel van dagdeel opvang is het geven van ondersteuning op basis persoonlijke ontwikkeling.  Het leren omgaan met hun handicap.  

 Onze bedrijfsgegevens:


het Naoberhuis

Eerste Exloërmond 133

9573PH Eerste Exloërmond


het Naoberhuis en het NaoberZorgloket zijn handelsnamen geregistreerd onder Gradatim, praktijk voor counselling.

 

KVK nummer:          1131725

AGB code:               90-53038

AGB zorgverlener:   90-044327
KVK nummer:          1131725

AGB code:               90-53038

AGB zorgverlener:   90-044327

BTW-nummer:         NL102583055B01     ---------------------    Privacy medewerker:  privacy@hetnaoberhuis.nl ------------------------------


 


--------------------------  Vragen of opmerkingen:  mail onze privacy medewerker ---------------------